Bij ons kan u terecht voor:

Styling

Wilt u een nieuwe look? Of gewoon wat bijknippen of brushen? Dan bent u bij ons op het goede adres. Ons team van professionals doen er alles aan om u er goed te laten uit zien, en met een goed gevoel naar huis te laten gaan.


Hair-extensions

De Mayacoba hair extensions zijn hairweaves van absolute topklasse. Deze weaves kunnen we gebruiken om volume te plaatsen of een volledige haarverlenging uit te voeren. Er zijn een 20 tal kleuren en balayages voorradig in verschillende lengtes en stylen.
Prijzen vanaf 350 euro - enkel op afspraak


Nagelstudio Pronails

Gelnagels is een revolutionaire oplossing voor nagelbijters of moeilijke nagels. Gelnagels zien er natuurlijk uit, ze zijn buigzaam en zacht. 
Met gellak blijven uw nagels tot 3 à 4 weken perfect. 

Sopolish garandeert een langdurige glans en beschermt je natuurlijke nagel tegen breken en splitsen. Aangebracht in een uurtje en je loopt er twee weken perfect bij. Handig is dat je het zelf kan verwijderen.


Make-up Kryolan & accessoires

Om het plaatje volledig te maken kan je bij ons ook terecht voor professionele dag- of avond make -up. Om u eens te laten verwennen of voor speciale gelegenheden zoals een trouwfeest. 

Alsook zijn er tal van accessoires voorhanden zoals juweeltjes, sjaals, handtassen, ed. . 
Ideaal om jezelf helemaal te verwennen of als cadeautje.


Herensnit

Ook de heren onder u kunnen ook bij ons terecht. Wenst u een ander haarkapsel, of gewoon bijknippen, dan kunnen wij u daar zeker mee helpen.