Bij ons kan u terecht voor:

Styling

Wilt u een nieuwe look? Of gewoon wat bijknippen of brushen? Dan bent u bij ons op het goede adres. Ons team van professionals doen er alles aan om u er goed te laten uit zien, en met een goed gevoel naar huis te laten gaan.


HAIR EXTENSIONS 

Magohair biedt een natuurlijk comfort zonder de hoofdhuid en het natuurlijk haar te beïnvloeden.
Magohair is niet toxisch,niet chemisch het is op een knoop gebasseerde hair extensions systeem (lokken)
Magohair handhaaft  de superieure kwaliteit en nauwkeurigheid van het opvulling-/verwijderingssysteem, waardoor klanten kwaliteit en glanzend gezond haar krijgen . Met magohair is het zowel mogelijk om volume te creëren als verlenging van de haren en dit voor een schappelijke prijs (vanaf 105€) Bel gerust voor meer info of maak een afspraak. 

Nagelstudio Pronails

Gelnagels is een revolutionaire oplossing voor nagelbijters of moeilijke nagels. Gelnagels zien er natuurlijk uit, ze zijn buigzaam en zacht. 
Met gellak blijven uw nagels tot 3 à 4 weken perfect. 

Sopolish garandeert een langdurige glans en beschermt je natuurlijke nagel tegen breken en splitsen. Aangebracht in een uurtje en je loopt er twee weken perfect bij. Handig is dat je het zelf kan verwijderen.


Make-up Kryolan & accessoires

Om het plaatje volledig te maken kan je bij ons ook terecht voor professionele dag- of avond make -up. Om u eens te laten verwennen of voor speciale gelegenheden zoals een trouwfeest. 

Alsook zijn er tal van accessoires voorhanden zoals juweeltjes, sjaals, handtassen, ed. . 
Ideaal om jezelf helemaal te verwennen of als cadeautje.


Herensnit

Ook de heren onder u kunnen ook bij ons terecht. Wenst u een ander haarkapsel, of gewoon bijknippen, dan kunnen wij u daar zeker mee helpen.